Департамент соціального захисту населення Житомирської обласної державної адміністрації
Міністерство соціальної
політики України
 

Дякую усім за вашу роботу, надійність, небайдужість та професіоналізм, — Віктор Градівський. ВІДЕО

Дата: 19.01.2024 08:42
Кількість переглядів: 78

Олена Грищук долучилася до робочої наради за підсумками роботи органів соціального захисту населення області за 2023 рік та обговорення завдань на 2024 рік, під головуванням заступника начальника Житомирської ОВА Віктора Градівського.

Сьогодні, 18 січня, під головуванням заступника начальника Житомирської ОВА Віктора Градівського відбулася робоча нарада за підсумками роботи органів соціального захисту населення області за 2023 рік та обговорення завдань на 2024 рік.

 

До наради долучилися заступники начальників районних військових адміністрацій та міських рад, керівники структурних підрозділів департаменту соціального захисту населення ОВА, районних та міських управлінь та відділень соціального захисту населення, керівники інтернатних установ, керівники обласної організації профспілки працівників соціальної сфери України та Житомирського обласного відділення Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю.

 

“Війна накладає свій відбиток на усі напрямки роботи обласної адміністрації та вимагає від нас працювати з подвійним навантаженням та відповідальністю. Ми з вами довели, що здатні долати важкі, суворі випробування, забезпечувати життєдіяльність області як у звичайному робочому режимі, так і в надзвичайних умовах”, — сказав Віктор Градівський.

 

Заступник начальника Житомирської ОВА також зазначив, що у минулому році всі спільно працювали над створенням безбар’єрного простору та захистом ментального здоров’я жителів області. Це комплекс заходів, який об’єднує зусилля багатьох підрозділів адміністрації і потребує активного долучення громад.

 

В умовах війни також дуже важливо забезпечувати стале виконання соціальних зобов’язань.  У 2023 році соціальну підтримку з боку держави в області отримували майже 1 млн громадян, серед яких близько 60 тисяч внутрішньо переміщених осіб.

 

“Зараз особливе значення має також взаємодія з нашими міжнародними партнерами. Завдяки зокрема й вашій щоденній праці, нам вдалося залучити на реалізацію проєктів відновлення, модернізацію медичних та освітніх закладів, об’єктів інфраструктури, облаштування укриттів та надання гуманітарної допомоги понад 1 млрд грн коштів міжнародних донорів. Тож маємо продовжувати працювати в цьому напрямку”, — підкреслив Віктор Градівський.

 

Відповідно до порядку денного учасники наради заслухали доповіді, зокрема про:

підсумки роботи органів соціального захисту населення області за 2023 рік та перспективи, пріоритетні завдання на 2024 рік;

підсумки роботи органів соціального захисту населення міст та районів за 2023 рік завдання  на 2024 рік;

здійснення співфінансування у 2024 році місцевими бюджетами до обласного бюджету для надання послуги стаціонарного догляду в інтернатних установах системи соціального захисту населення;

введення посад фахівців із соціальної роботи в територіальних громадах.

 

Також Віктор Градівський вручив грамоти та подяки Верховної Ради України працівникам соціальної сфери області.

 

Зокрема Грамотою Верховної Ради України нагороджені:

 

Глушенко Вікторія Володимирівна – заступник директора департаменту соціального захисту населення Житомирської обласної військової адміністрації;

 

Охотенко Світлана Володимирівна – директор Комунальної установи «Радомишльський психоневрологічний інтернат» Житомирської обласної ради.

 

Подякою голови Верховної Ради України відзначені:

 

Куцаківська Ірина Миколаївна – завідувач сектору з питань персоналу Департаменту соціального захисту населення Житомирської обласної військової адміністрації;

 

Ярмолицька Світлана Володимирівна – заступник начальника управління – начальник фінансово-економічного відділу Департаменту соціального захисту населення Житомирської обласної військової адміністрації;

 

Миколайчук Оксана Анатоліївна – завідувач сектору соціального захисту населення Харитонівської сільської ради Житомирського район.

 

За плідну співпрацю з Товариством Червоного Хреста України, послідовну підтримку та щоденну значну допомогу населенню Житомирщини вищою нагородою Товариства Червоного Хреста України «Почесна відзнака» нагороджується:

 

Грищук Олена Анатоліївна — директор департаменту соціального захисту населення Житомирської обласної військової адміністрації.

 

https://oda.zht.gov.ua/news/dyakuyu-usim-za-vashu-robotu-nadijnist-nebajduzhist-ta-profesionalizm-viktor-gradivskyj/

 


« повернутися

Вхід для адміністратора