Департамент соціального захисту населення Житомирської обласної державної адміністрації
Міністерство соціальної
політики України
 

Майже 100 дітей ДБСТ вирушили на відпочинок до оздоровчого центру «Артек-Буковель». ВІДЕО

Дата: 19.07.2024 18:12
Кількість переглядів: 27

Сьогодні, 19 липня, відбулося відправлення 98 дітей, які виховуються у великих родинах дитячих будинків сімейного типу на Житомирщині, до оздоровчого центру «Артек-Буковель».

Щасливої дороги та гарного відпочинку дітям побажав начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко.

«Діти є вихованцями 20 будинків сімейного типу з різних куточків Житомирської області. Один з них евакуювався до Житомирщини із зони ведення бойових дій проти російських окупантів. Із задоволенням знову поспілкувався з цією родиною, з якою ми познайомились, коли разом з Оленою Зеленською та нашими естонськими партнерами вітали їх з отриманням нового просторого будинку для їх великої родини», — зазначив Віталій Бунечко.

Також він додав, що «Артек» в українських Карпатах вже підготував для наших дітей багато цікавих та захопливих пригод. Чудова територія, привітні вихователі, найбільше в Україні штучне «Озеро Молодості», мальовничі  маршрути горами та полонинами сприятимуть не тільки фізичному, але й емоційному оздоровленню.

«Я завжди повторюю: наші діти не винні, що недолугі дорослі розв’язали війну в центрі Європи у XXI сторіччі. Вони повинні мати дитинство. І впевнений, що ця подорож подарує їм незабутнє спілкування з однолітками, нових друзів та позитивні емоції», — підкреслив очільник області.

Відправити дітей в таку надзвичайну подорож вдалося завдяки співпраці Житомирської обласної військової адміністрації з Фундацією Олени Зеленської.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора